"ak do raja, tak len vlastnou rukou"

"ak do raja, tak len vlastnou rukou"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=zcKGqgwLzjA

keď chodím okolo tvojich okien
je zhasnuté
zmocní sa ma studená triaška


a horšie je
keď chodím okolo tvojich okien
a je tam niekto cudzí
a ja nie
a ty už vôbec nie

otočiť sa
poslednýkrát do prázdnej izby
bola druhá najťažšia vec v živote

 

začínam veriť
že všetko v okolí mojej intímnej vzdialenosti
je zrodené na skorú a bolestivú smrť

 

už nie je dôvod na rannú kávu
a nedeľa
ako posvätný deň
neprinesie pokoj v duši
kde je to veriacimi ospevované nebo?
všade sú len blesky
blesky a tma

tma
..

Autor maliska, 28.07.2015
Přečteno 486x
Tipy 24
Poslední tipující: nebech, Aida, Sýkorka07, Jeněcovevzduchukrásného, Danaé, Metcheque, MARKO, Avola, bogen, Jort, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá... Od názvu, hudby, až po text...

28.07.2015 20:14:08 | Elisa K.

ďakujem pekne

28.07.2015 20:31:14 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí