Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 106 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Battle for the Sun, bitva II. Publikoval(a): somnium | Povídky » Ostatní

Odrážíš všechny mé sexuální (i jiné!) fantazie (pokud po tom prapodivném soužití na bytě ještě nějaké zbyly :D). Jednou si od tebe nechám napsat scénář pro svůj život, s takovou dokonalostí, až to bude mimo realitu :-)

Je to smutné, je to krásné, jsi to ty.

Takže tobě přeju, ať tě neopuští múzy a píšeš i nadále se stejným kouzlem, a sobě přeju, ať tě neopuští múzy a píšeš i nadále se stejným kouzlem ;-) Krásné Vánoce (pro dnešek (zítra pošlu přání čerstvé (miluju tvoje (i svoje) závorky))).

PS: Předporodní manuál mě dostal. Nemáš výtisk i pro mě? :D Ne že bych to potřebovala...

23.12.2011 12:28:47 | ziriantreagovat

Stockholm Syndrome Publikoval(a): somnium | Povídky » Ostatní

Anooo, na ledničku a nad postel (a klidně do postele) a na okno místo výhledu a na protější zeď a třeba na vnitřní stranu víček (myslíš, že si tam někdo dává tetování?) ;-) Aneb tohle je jediná věc, kde miluju důvody "proč?" a kde jsem jimi poctěna, narozdíl od písemek z fyziky. Mimochodem, jaké jsou u nás dnes povětroslovní vlivy? :D

17.11.2011 14:47:06 | ziriantreagovat

Stockholm Syndrome Publikoval(a): somnium | Povídky » Ostatní

Napsala bych ti někdy něco na ledničku, ale jak to známe, na bytě se neztrácí pouze věci, které nemají vlastníka/adresáta, a za druhé a mnohem podstatněji: líp než ty bych to nenapsala :-) Ať žije náš neoarchaismus!!

16.11.2011 18:44:29 | ziriantreagovat

Battle for the Sun; bitva I. Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Přiznám se, že jsem nebyla schopná to dočíst. Styl není špatný, jenom jsem měla docela problém sledovat děj. Líbí se mi ta přirovnání nebo obrazy nebo jak to nazvat... I když je pravda, že mi v tom dělají trochu binec.
Jinak tohle: "Louky byly nekonečna a lepkavě ošlehané tváře pocit stáří, každá rozkrvácená modřina oběť dospívání," mi nedává smysl vůbec. Nějaký překlep nebo chyba v mém mozku?

31.08.2011 08:07:00 | Lili Holidayreagovat

Battle for the Sun; bitva I. Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Pro Tebe i kyseliny budou praskat. I já. I cokoli, protože je najednou vše tak přesycené Tvými slovy, jen vychladnout a vykrystalizovat navěky.
D
Ě
K
U
J
U
!

19.08.2011 19:20:00 | ziriantreagovat

UNEEDMEMORETHANINEEDYOU Publikoval(a): somnium | Romány » Romantické

Dovolím si použíti jen pár slov z myšlenky, která ještě navíc není má (taková nestoudnost!):

Láska byla znovu objevena.

A já byla u toho :) Děkuji!

29.06.2011 22:35:00 | ziriantreagovat

Special Needs Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Luno, pročítám své staré deníky a musím říct, že Tvé jméno je minimálně na každé stránce, v jakékoli podobě. A proč to píšu? Konkrétně hned zezačátku ty poznámky k jednotlivým předmětům, tak přiléhavě podobné těm našim; výměna a půjčování sešitů, výměna a půjčování srdcí... Já si chci zase za Tebou sednout do lavice, v pátek chodívat na kafe a o pětiminutových přestávkách prožívat celý život. Vždyť co je teď pouhých 5 minut?
Poslední dobou na literárních serverech jen překlikávám z jednoho díla na druhé ve snaze najít Krásu, ale až na pár vyjímek to pomalu začínám vzdávat... a pak přijdeš Ty s tímhle, s něčím, co bych nejradši každému strčila pod nos, protože je to Nádhera a ti lidi ani neví o co přicházejí, když Tě nečtou; když se nechají odradit prvním pohledem na ten literární chaos, ve kterém je ale tak příjemné žít a tak opravdové.

Kdy půjdem na další rande? :D :P

15.02.2011 18:05:00 | ziriantreagovat

Making History Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Miluju Tvé douhé všeříkající věty s mnoha odbočkami a uličkami, z nichž žádná není slepá ani nedoslýchavá. Zase se moci zamotat do Tvých slov, to je extáze :-). Nevím, jestli mé srdce bije vertikálně nebo horizontálně, ale vím, že bije (z velké části :-)) pro Tebe. Skvělá předehra, musím říct!
"Frmol (tu byl zhruba před hodinou)" jsem četla jako F-moll, kdoví, jak to zní :D
A všechna ta matika a fyzika a biologie a CHEMIE, to je prostě literární exaltika a exotika :-)

Tohle je prostě ONO. Lepší než kdy dřív. Zbrusu horceněžné, jako zlatonka s dotekovou pamětí;-)).

24.12.2010 19:15:00 | ziriantreagovat

Introduction Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Ty ses měla dát na vědu! Ale vlastně od ní nejsi až tak daleko, stačí se kouknout na antiku... plnou Platonických doteků!!
Líbí se mi, že si tam jako čtenářka opět mohu žít vlastním (symbiotickým) životem: Ty jakožto autor mě nerušíš, ale vytváříš ten svět, kde se dají nalézt divy.
Vyhráváš první cenu (soukromou a nenahmatatelně přítulnou, tam kdesi u srdce), ostatně jako obvykle a jako Navždy :-)
Levá láska? mhmm... a co když je někdo levák už od přírody? ;-)
Takže zatím asi tak.

13.11.2010 17:07:00 | ziriantreagovat

Půlnoc Publikoval(a): somnium | Básně » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Teda, jde mi mráz po zádech...Tady v modrém světě je to malé mistrovské dílko, ale je fakt, že se takové situace stanou i v reálu...moc dobré..ST

13.11.2010 16:34:00 | Sladkalureagovat

Kings of medicine Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Chtěla jsem vypíchnout všechno, co mě vážně dostalo, ale na to by zřejmě byl i Liter malý (a navíc nerada píchám do cizích slov a představ a vůbec "píchat", co je to zase za slovo?! :D (kdybys byla tady u mě, tak by se ale našemu smíchu nepochybně líbilo ;-) (jo a taky mě tak mimochodem napadá, že zbožňuju závorky, ale to už k příběhu nepatří, tak bych tady asi neměla spamovat - to je tou dnešní náladou zřejmě (ale musím říct, že "*-kami " je super spojení (jo a taky doufám, že počet uzavírající závorek zprava se bude rovnat těm zleva, protože to jinak bude matematicky jeden velký error, tak si to kdyžtak spočítej ;-) ))))).
Myslím, že profesionálně rosteš, pokud se ovšem citové porno dá označit za profesi, to je spíš dokonalé umění, ale ty určitě víš, jak to myslím. S Tebou prostě hodně slov přestává být tím, co bývalo, a to je jedině dobře, alespoň tak vzrůstá náš osobní slovník a z interním joků se stávají komorní a posléze veřejné.
Kmitotu zdar! A skákání pro teplo, byla jsem při TOM! :D
Kde se shání navigace pro srdce? Potřebovala bych si jednu objednat.
Ještě jednou k těm závorkám, ale tentokrát Tvým, abych nezapomněla: Ony se distancují od písmenek, nemají je rády, pohádaly se snad? :-)
Jo a oficiálně tu nejsem, takže jsi mě neviděla.
PS: A příští týden povinná vycházka za novými inspiracemi, tak s tím počítej! (Když už osobně, tak pořádně :-) )

29.09.2010 15:38:00 | ziriantreagovat

Not fair Publikoval(a): somnium | Povídky » Ostatní

Hele, tohle mi neuvěříš :D, též jsem zapomněla:
Díky!

21.07.2010 20:03:00 | ziriantreagovat

Not fair Publikoval(a): somnium | Povídky » Ostatní

Mhmm... Umíš zneužívat slova tím nejúžasnějším způsobem. Mé šuplíky i já Tě zbožňujeme! :) Musím si někdy nechat vysvětlit o co vlastně jde :D, ale i bez toho je to prostě zase naše stylová Luna ;)

21.07.2010 20:02:00 | ziriantreagovat

English summer rain část III. Publikoval(a): somnium | Povídky » Romantické

Myslím, že nic čtnáře nemůže uspokojit víc, než když se ke kvalitnímu uměleckému požitku přidá i ten citový, který odhaluje střípky každodenních inspirací, který dává rozumět těm kouskům múz, jež našeptávají slova a myšlenky... A já je tady vidím, vidím Tvůj příběh z obou stran, přičemž ta třetí, ta nejtajemněji skrytá zůstává samozřejmě pouze Tobě :)
"Autobus rozezněný lidovými tóny"... ó bože :D, bezvadný ironický eufemismus ;)

24.06.2010 11:03:00 | ziriantreagovat

Půlnoc Publikoval(a): somnium | Básně » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Ho,Hu,Hrrr-horory zbožňuju!!!ST

19.06.2010 15:45:00 | susana načevareagovat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí