Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 116 záznamů. Zobrazuji 1-15.

PROČ (NE) PÍT LIMONÁDY? Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Tak to jo, tomu už rozumím a souhlasím!

18.06.2023 13:58:12 | Ciconiareagovat

PROČ (NE) PÍT LIMONÁDY? Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Já zas myslím, že je blbostí urážet lidskou bytost. Vlastní úsudek a zkušenost je v tomto článku dostatečně obsažena. Co tvrdí vědci? Jsou vědci a vědci, jde o to, jakým vědcům lze naslouchat. Takže ani vědce bych nezpochybňoval! Ano, vždyť život je o tom, pokus a omyl.

18.06.2023 13:54:37 | Ciconiareagovat

EXODUS - ČASOBRÁNA PROLOMENA Publikoval(a): Ciconia | Experiment » Ostatní

Hele já ti tvůj názor neberu, dokonce mu rozumím. Ale problém vás všech je v tom, že nerozlišujete rozdíl mezi sci-fi a skutečností. Kdo nikdy neviděl UFO, bude mluvit o sci-fi, ale kdo ho na tomto portálu skutečně spatřil, musí se mnou jen souhlasit. Je tu někdo, kdo viděl UFO? Není, nebo se bojí o tom mluvit. Takže kdo ho spatřil? Nekonečná blbost lidská to určitě nebude, ta spíš strčí hlavu do písku a bude držet hubu.

18.05.2023 21:19:32 | Ciconiareagovat

EXODUS - ČASOBRÁNA PROLOMENA Publikoval(a): Ciconia | Experiment » Ostatní

Znovu ti budu oponovat tvou rétorikou. Když ti vyjde článek v časopise, tak to nic neznamená, ani že je to dobrý článek. Když tu nevidíš žádné reakce, pak to neznamená, že je článek špatný. Díky Romane

18.05.2023 15:15:38 | Ciconiareagovat

EXODUS - ČASOBRÁNA PROLOMENA Publikoval(a): Ciconia | Experiment » Ostatní

Nezlob se, ale my se známe, že? V tomto případě k tomu mohu jedině dodat: Takhle přece škrtí Macháně! Viď, Romane? Já ty svoje hovadiny dobře znám a budu se znovu opakovat a reagovat na tvou jedinou věcnou a nepochopenou námitku. Nikde jsem nepsal, že vesmír zanikl a trvá to 3 tisíce let, než to k nám doletí!

Tak co jsem napsal? „Možná žijeme na prahu Velkého křachu. Z pohledu vesmírného trvání je neskutečných tisíc let jako jedna vteřina našeho pozemského času. Z toho lze vyvodit pouze jediný závěr: Velký kosmický křach možná už nastal, ale než nás tahle hvězdná apokalypsa dostihne, bude to z lidského pohledu trvat věčnost, např. 2 až 3 tisíce let, kdy konec univerza nastane.“

Když máš rád ty rozbory, tak se posaď a nech si v klidu vysvětlit tuhle úvahu, kterou kvůli nějakým neobjektivním mindrákům nedokážeš nebo spíše nechceš pochopit. Možná žijeme na prahu Velkého křachu, znamená pravděpodobně, takže není to tvrzení a tudíž nemůžeš argumentovat tím, že prohlašuji: vesmír zanikl a trvá to 3 tisíce let, než to k nám doletí! To je sektářsky pěkně vytržené z kontextu!!! I když, kdo to ví?


Možná, možná, jsi Roman nebo Kuba, jen se tím zabývám, ale nic tvrdím. Pokud tedy čteš dobře mé texty, o čem lze z výše uvedených důvodů pochybovat, tak bys věděl co jsem pak níže k tomu ještě dodal. Tohle snad ruší vše, tedy i tu tvou podstrkovanou pitomost.

Nemyslím si, že by Bůh stvořil vesmír jen proto, aby ho nechal zaniknout. Spíše si myslím, že vesmír je nekonečný a neustále se vyvíjí. Možná se mění jeho struktura a složení, ale nikdy nezmizí. Možná se dokonce opakuje cyklus velkého třesku a velkého křachu, ale to by neznamenalo konec existence, nýbrž její obnovu.

Nemusíš má díla citovat ani komentovat, já tě k tomu nenutím. Ale jinak jsem rád, když se vyjádříš, já dokážu přijmout kritiku. Je mi tedy moc líto, že tě můj článek nezaujal. Ty nejsi nepříjemný, ale zaujatý a v tom je velký rozdíl. A ještě k tomu dodám jednu poznámku. Nejraději mám na své práci tu skutečnost, že se vždy po nějaké době potvrdí. Kdysi jsem psal, že na Ukrajině bude válka, a zrovna takový nějaký Constatine oponoval stejně jako ty, že píšu dezinformace apod. Co myslíš, dokáže se mi někdy omluvit?

18.05.2023 14:46:19 | Ciconiareagovat

EXODUS - ČASOBRÁNA PROLOMENA Publikoval(a): Ciconia | Experiment » Ostatní

Constantine, nečekal bych od tebe, že nedokážeš pochopit ani to, že jde v tomto případě o zdánlivý pohyb SLUNCE vůči ZEMI! Kdybych měl oponovat tvou rétorikou, musel bych říct: těžko v tomhle ohledu diskutovat s někým, kdo nemá žádné tušení o tom, že Slunce se také otáčí, ale pomaleji!

Možná je problém v tom, že tyto mé úvahy nečteš dost podrobně, protože jinak bys věděl, že jsem napsal: „ Nesouhlasím s názorem, že vesmír jednou zanikne, protože kosmos je věčný zrovna tak jako jeho Stvořitel. Takže ještě jednou a bez skrytých urážek, jo. Vesmír nemůže zaniknout, neboť je věčný! Je mi líto, ale kde jsi četl v této úvaze o tom, že vesmír zanikl a trvá 3 tisíce let? Omlouvám se, ale ty máš fakt nějaké podivné komplexy.

18.05.2023 02:10:35 | Ciconiareagovat

JUPITER VYCHÁZÍ - MOŽNÁ UŽ DNES! Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Sci-fi

Eliminována? Ale kým a proč? Jinak souhlasím, kromě toho názoru na Rusko. Právě proto, že nejdu s hlavním proudem, moc dobře chápu, že to co se děje na Ukrajině, je jen hra pro spící veřejnost. Vládcové světa jsou již dávno domluveni, co bude nebo nebude. A o tom to je!

02.04.2023 20:30:35 | Ciconiareagovat

JUPITER VYCHÁZÍ - MOŽNÁ UŽ DNES! Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Sci-fi

Já zastávám hlavní proud? To už snad není ani urážka, ale spíše poprava! Jen jsem k tomu chtěl dodat, že když jeden badatel narazil na Mayská zapomenutá města, našel v mnohých domech prostřené stoly, což vypadalo, jako kdyby ti lidé těsně před obědem zmizeli. Znáš záhadu Roanoke? Kolik takových zmizení už bylo?

02.04.2023 20:17:52 | Ciconiareagovat

JUPITER VYCHÁZÍ - MOŽNÁ UŽ DNES! Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Sci-fi

A co třeba Mayové a jiné zmizelé civilizace? Dokonce i v Bibli se píše o sklizni. Kromě jiného hledám skrytou pravdu ve filmech. Proč ne. Jinak je to úvaha, jako vždy. Manipulace nedělám! Dík

01.04.2023 21:58:17 | Ciconiareagovat

AI - UMĚLÁ INTELIGENCE aneb Cesta k poznání sebe sama Publikoval(a): Ciconia | Úvahy » Sci-fi

S tím - čili, našel jsem spoustu příkladů, kde je čárka před, ale raději se zeptám svého editora. Každopádně děkuji za upozornění.

Na tyto otázky (UI řídí lodě? Jsou to sondy? Nebo je to náš supr čupr projekt?) nelze odpovědět jednoznačně. Já ty lodě viděl, takže vím, že existují. A to je to nejdůležitější! Jinak nechápu, proč mi neustále podsouváš, že dělám závěry o ostatních, když o tom nevím. Jaké závěry máš tedy na mysli? Pozor na manipulaci, dost to tím zavání.

30.03.2023 16:16:11 | Ciconiareagovat

AI - UMĚLÁ INTELIGENCE aneb Cesta k poznání sebe sama Publikoval(a): Ciconia | Úvahy » Sci-fi

Zdravím a děkuji za poznámky. Začnu konstruktivně. Co máš na mysli těmi čárkami ve větách? Uveď prosím nějaký příklad. Jinak, kdo zná mé články a úvahy, tak dobře ví, že jsem přesvědčen o tom, že život je téměř ve všem obsažen, dokonce i ve vodě. Mimochodem, o vodě jsem napsal zajímavý článek, asi ho tu bude muset prezentovat.



Samozřejmě, že mě to napadlo, což dokazuje úvaha, kterou jsem napsal a pojmenoval: O NADŘAZENOSTI V KOSMICKÉM USPOŘÁDÁNÍ. Akorát se obávám toho, že naše představy o temných silách jsou diametrálně odlišné. V repáky nevěřím!

30.03.2023 14:11:18 | Ciconiareagovat

MEMORANDUM Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Ze života

Uf, tak to jsem opravdu nečekal. Takže děkuji. Já myslel, že tě děsí Asterismus? O robotismu jsme snad ještě nediskutovali, alespoň si nevzpomínám. Napsal jsem nový článek, který se týká i robotů a také umělé inteligence. V tomto článku to nevyznívá pro roboty špatně. Možná tu ten článek zveřejním.

28.03.2023 23:54:00 | Ciconiareagovat

UFO - KDY UŽ TO PRASKNE? Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Fakt ti nerozumím, nechápu obsah tvých sdělení. Spíš mám pocit, že jsme na stejné straně, když poslouchám co píšeš. Akorát to nechceš přiznat, proto si myslím, že se známe. Reakce na články, že je nikdo tady netipuje, ještě neznamená, že je nikdo nečte. A i kdyby je nikdo nečetl, svůj smysl mají, protože je tomu právě naopak, jsou originální, nejsou převzaté, a tím jsou i nadčasové. Tuhle dobu jsem v jednom ze svých dřívějších článků dokonale popsal. Asi nebude náhodou, že jsem si psal s jedním čtenářem, který argumentoval podobně jako ty. Dnes už mi nepíše, nejspíš se obává toho, že by musel přiznat, že jsme to byl Já, kdo měl pravdu. Teď si mohu protiřečit, protože Kabala je o práci s egem, které v této odpovědi začalo lehce dominovat. Takže abych ho utlumil, v tom případě nepotřebuji hromadnou reakci diváků, a třeba mi stačí jen reakce jednoho jediného čtenáře, který se jmenuje Constantin.

02.03.2023 16:25:45 | Ciconiareagovat

UFO - KDY UŽ TO PRASKNE? Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Pravda je taková, že je tu UFO, že jsem ho na rozdíl od tebe spatřil. Takže prdel zvedat nemusím a nepotřebuji ani informace z medií. Odpovídám ti, protože netuším, proč se ti nelíbí mé články? Co stojí za tvým nenávistným postojem vůči mně? Už jsi na to několikrát odpovídal, ale ta odpověď nebyla upřímná, protože je tu ještě něco, a ty víš moc dobře co. Jinak mohu prohlásit, že jsem již dávno probuzený, alespoň na té úrovni, že si uvědomuji to, že spím. Známe se kamaráde!!!

02.03.2023 14:10:17 | Ciconiareagovat

UFO - KDY UŽ TO PRASKNE? Publikoval(a): Ciconia | Ostatní » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Jasně, takže je lepší držet hubu, co? Ono číst nudný článek v němž je pravda, to je vždycky lepší, než číst bestseller, který je jen smyšlenou pohádkou. Ty jsi fakt takovej divnej člověk. Nepochybně se známe, že? Navíc, opět jsi nebyl v ničem konkrétní, i když od druhých tu tvou konkrétnost požaduješ, ale to už bych se opakoval. Jdeš na to rafinovaně! Já ti rozumím!!!

soudný den "V" se už asi blíží, třeba jim zdivočely kachny, kdo ví .) hledej dál a nebuď stále v devadesátých letech dezinformačních .)

PS: ono číst takový nudný článek není nic extra, hodně lidí to stopne po pár větách, ale já to vydržel .)

01.03.2023 10:26:22 | Ciconiareagovat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí