Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 85 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Trnité růže - 00. Nový směr Publikoval(a): Lostris Queen | Romány » Láska

Hodně se těším na pokračování, hlídka obecně je i moje srdcovka, tvoje nová postava je sympatická a styl psaní se mi líbí. Jediné, co mi nesedí, je to, jak je Vetinari "obyčejný" a milý, představuju si ho prostě jinak. Na příběh jsem ale velmi zvědavá, tak doufám, že brzy přidáš další díl.

24.11.2011 21:55:35 | Swimmyreagovat

Lovci lidí - Kapitola 1. Publikoval(a): VD | Povídky » Ze života

Zajímavý příběh. Určitě bych si ráda přečetla víc i o jiném než prvním dni.

15.09.2011 12:17:00 | Swimmyreagovat

Jen kousíček štěstí Publikoval(a): Amazonka' | Povídky » Romantické

Bude pokračování? Protože odtud nechápu, co se teda vlastně pokazilo...

01.08.2011 20:03:00 | Swimmyreagovat

CO NESMÍ BÝT, NEMŮŽE BÝT. Publikoval(a): bameka | Povídky » Ostatní

Zajímavý začátek. Jsem zvědavá na pokračování.

29.07.2011 11:09:00 | Swimmyreagovat

I can wait forever - Miss wet T-shirt Publikoval(a): Adéla Jamie Gontier | Povídky » Romantické

trochu opožděně čtu tvou povídku a líbí se mi. Těším se na další díly a jsem ráda, že na ně (alespoň zatím) nemusím čekat:-) Nicméně kdybych chtěla jen napsat, že se mi to líbí, nepsala bych. Je spousta věcí, co mě baví - rozhovory, nápady, atmosféra příběhu i nastíněná zápletka. Těší mě i to, že se to odehrává zrovna u nás. Postavy jsou zajímavé a přesto, že se jedná o spoustu kluků, kteří by mohli splývat dohromady, nestalo se tak. Nicméně mám i pár výhrad.

Jedna věc, co mě zarazila, byla naprostá drobnost. A to to, že nemá ráda žemlovku. Jsi si jistá, že tam odkud jsou, se žemlovka jí? Kromě Česka jsem dlouhodobě žila ve dvou jiných státech, a nikde ji neznali (což vím díky tomu, že ji mám hodně ráda, takže jsem o ní mluvila pokaždé, když se dostalo na oblíbená a neoblíbená jídla). Je to puntíčkářství, ale prostě mě to zarazilo. Docela si myslím, že to je pro náš stát, případně region, celkem typické jídlo...takže u zahraničních hrdinů mi moc nesedí. No a pak mě trochu iritovalo rozplývání nad Prahou jako nad něčím výjmečným:-) Jsem vlastenec a upřímně myslím, že je krásné město - ale zatím jsem nepotkala moc cizinců, co by o ní řekli něco víc, než že tam je hezky (a to ani když mi chtěli jako Češce udělat radost). Připadalo mi to celkem přehnané, taková trochu reklama na Prahu v rámci příběhu:-)

Doufám, že tenhle komentář nebereš negativně (viděla jsem, co jsi psala jako anotaci u jednoho z novějších děl). To, jak píšeš mě baví, i když k tomu mám výhrady.

28.07.2011 21:40:00 | Swimmyreagovat

Slzy Mirelle Bloom Publikoval(a): Bes | Romány » Ostatní

Skvělý začátek. Doufám, že si budu moct přečíst i pokračování.

19.07.2011 21:53:00 | Swimmyreagovat

Ztracená romantika. Publikoval(a): klajusenka | Povídky » Romantické

Hodně dobře napsané. A umístění do "zamilované, romantické" je takové...stylové, vzhledem k obsahu. Jinak mi z té povídky ale je spíš smutno. Romantika z filmů vodění za ruce v západu slunce...takovéhle věci jsou přehnané a tak to většinou fakt nevypadá - pokud se v tom zrovna daní dva nevyžívají. Ale jediná touha "nebýt sám" mi zas na druhou stranu přijde taky málo (přičemž neříkám, že jsem nezkusila i něco takového, kdo ne:-))

Prostě zajímavé téma k zamyšlení a taky odvážné téma na zpracování. Jdu si přečíst něco dalšího:-)

09.07.2011 13:21:00 | Swimmyreagovat

Ty a já jsme my Publikoval(a): Veručka | Romány » Romantické

Pokračování bude?

25.05.2011 21:00:00 | Swimmyreagovat

Dominik a Sina II. Publikoval(a): Angelly | Romány » Romantické

Hodně dobrý začátek. Těším se na pokračování.

13.05.2011 09:33:00 | Swimmyreagovat

Mučená za lásku II. Publikoval(a): Ezra | Povídky » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Zvláštní. Ale pokračování by mě určitě zajímalo. Zatím jsou oba díly natolik krátké, že nevím, co si o tom mám myslet. Ale píšeš hezky.

06.05.2011 19:12:00 | Swimmyreagovat

Brax a Lina - 15. kapitola Publikoval(a): Anne Leyyd | Romány » Romantické

Netrpělivě čekám na slibovaný závěr:-)

29.04.2011 21:03:00 | Swimmyreagovat

Hranice vztahu 14 – Konec Publikoval(a): EmmaKM | Povídky » Romantické

Mám ráda happy endy:-) (líp řečeno silně nemám ráda špatné konce ze kterých mám pocit, že je autoři napsali často jen proto, že napsat šťastný je přece něco pod jejich úroveň:-)) Konec se k povídce hodil. Ona už zpět moje sympatie bohužel nezískala, prostě mi jako postava příliš nesedla (a to nejsem ani trochu příznivec dokonalých hrdinek a hrdinů, souhlasím, že by měli mít nějaké chyby, jinak to nejsou lidi), ale jinak jsem spokojená.

Hodně se mi líbí styl, kterým píšeš, obzvlášť to, že dokážeš popsat erotické scény aniž by byly vulgární nebo přehnaně kýčovité. Myslím si, že celkově se ti podařilo napsat tu povídku tak, aby se pokud možno vyhýbala kýči, což není v tomhle žánru vždycky lehké:-) Dialogy se mi líbily taky hodně, přišly mi reálnější, než občasné vnitřní monology postav - ty mě občas zarazily (uznávám, hlavně u ní). Docela mě překvapil jeho závěrečný návrh na společné bydlení, uznávám, něco takového jsem nečekala.

Těším se, až si od tebe přečtu něco dalšího. Zvlášť pokud bylo tohle dílo, jak jsi psala, napsáno jako oddechovka relativně narychlo:-)

18.04.2011 10:17:00 | Swimmyreagovat

Hranice vztahu 12 Publikoval(a): EmmaKM | Povídky » Romantické

Čtu tvou povídku od začátku. Baví mě, je čtivě napsaná, jen...mám jeden problém. A to s chováním hlavní hrdinky. Vzhledem k tomu, že je na jejím odmítavém postoji ke vztahu postaven celý děj, myslím, že by nebylo na škodu její motivaci k tomuto chování alespoň trochu vysvětlit. Proč pořád vše spojuje s představováním rodičů, a proč to je pro ni takový strašák? Zajímavý prvek, ale ocenila bych něco za ním.

Nicméně proto nepíšu. Tenhle díl byl první, co se mi nelíbil. Že odmítá vztah, dejme tomu. Že slepě odmítá vidět, že v jednom je, proč ne. Ale aby pak ještě i iracionálně žárlila (protože prostě nevidím jediný důvod, jaký by v dané situaci mohla k žárlivosti mít) a pro jistotu popírala i to...promiň, ale tímhle ztratila i mé poslední sympatie. Jeho popisuješ v pohodě. Nevím, jestli reálně, nejsem kluk, ale ona...chová se hodně zvláštně bez jakékoliv popsané motivace. Je mi to líto, protože to je jediné mínus příběhu. Bohužel v tomhle díle už mi to přišlo jako celkem podstatné mínus.

Na zbylé tři díly se ale i tak těším. Přečtu si je ráda, a když v nich alespoň trochu objasníš její chování, budu ještě raději:-) Je to samozřejmě tvoje dílo, ale jako čtenář si myslím, že by mu to mohlo pomoct.

Swimmy

15.04.2011 14:33:00 | Swimmyreagovat

Černovláska /erotika - první kapitola/ Publikoval(a): carodejka | Povídky » Romantické

Pro popis jsi pouzila zajimavy jazyk, je to hezky popsane, vznesene, lyricky...ale k dane situaci se mi moc to nehodi. Neznam tvou jinou tvorbu, mozna tak pises vzdy, ale proste mi to pro tento pribeh prislo rozepsane az prilis kvetnate. Nekdy to bylo fajn, jindy to opravdu bylo prehnane, ze to skoro vzbuzovalo usmev.
Omlouvam se, ze nepouzivam ceske znaky, kdybych cekala, nez dorazim domu, k ceske klavesnici, tak uz na koment asi zapomenu.
Musela jsem se usmat myslence, ze kocky nedaji pokoj s mnoukanim ani v noci. Alespon me prijde, ze je slycham jen v noci. Ale to muze byt objektivni.

31.03.2011 17:36:00 | Swimmyreagovat

Elena - 23. kapitola Publikoval(a): lusi | Romány » Ostatní

Hodně dobré dva díly. Stmívání jsem číst zkoušela a nevydržela jsem u něj - nebavilo mě, tak jsem čekala, jakým směrem se příběh vyvine, a upřímě, tohle bylo hodně zajímavé. Příběh mě zezačátku zaujal, tak jsem doufala, že nebude tak přímočarý, jak to chvílemi vypadalo, ale dojde k nějakému zajíavému zlomu. To se ti rozhodně povedlo. Několik posledních dílů jsem přemýšlela, jestli budu pokračovat ve čtení, teď si jsem jistá, že ano:-) Nemám nic proti upírům, ale ulevilo se mi, že v příběhu - alespoň zatím - nejsou.
Jinak se mi líbí styl, jakým píšeš. Je čtivý. Těším se na pokračování.

23.01.2011 17:50:00 | Swimmyreagovat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí