Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 6 záznamů. Zobrazuji 1-6.

Neočekávaný neznámý Publikoval(a): widder | Povídky » Ze života

Asi jsem hrozný pesimista, ale i přesto, že je příběh sám o sobě velice kvalitně napsán, připadá mi to trošku naivní. Osobně bych tolik odvahy neměl (už jenom zasněně hledět na svůj vybraný objekt), ale třeba jsem ještě nezažil tu opravdovou lásku na první pohled, takže třeba vlastně nevím, o čem píšu. =D

10.10.2007 14:45:00 | Arnošt Petrreagovat

...Poslední myšlenky... Publikoval(a): něžnost-sama | Povídky » Ostatní

Poměrně zajímavý (netvrdím, že přímo originální) pohled na věc. ;-)

22.08.2007 21:16:00 | Arnošt Petrreagovat

Pomsta... Publikoval(a): Gabruša | Povídky » Ostatní

Já, jakožto ortodoxní nexista, bych jen rád poprosil o popis průběhu sebevraždy. =) Když skončila na dně rybníka, počítám, že místo krve si tělo napustila tekutinou těžší než je voda, nebo si ke krku nebo k noze uvázala traverzu. Ale teď vážně: Prozatím nejzajímavější dílko, které jsem ze Tvé dílny četl. Akorát mi svým způsobem nedošlo, proč se to jmenuje právě "Pomsta". Z obsahu mi vyplynulo, že se rozhodla skoncovat se svým životem, než aby porodila dítě někoho, kdo o ně nejeví absolutní zájem. Radši skoncovala se životem, než aby musela jít na potrat a riskovat tak, že už by nemusela znova otěhotnět. Další variantou však mohla být případná pomoc rodičů, kteří by si dle mého názoru určitě nedovolili svou vlastní dceru poslat někam v okamžicích, kdy je jí nejhůře. Jistě, jednou se tak už rozhodla a člověk to nevezme zpátky, když si tak čte takový smutný dopis a ví, že jeho dcera už spolykala všechny andělíčky; z tohoto příběhu jasně vyzařuje, že se skutečně jedná o sedmnáctiletou dívku, která byla ještě moc mladá a nevěděla, jak se k takovémuto problému postavit.
Závěrem bych tedy chtěl říci, že jsi zvolila velmi dobré téma a zpracování bylo taky uspokojivé. Gratuluji a jsem moc rád, že má předtucha byla správná. =) Hodně zdaru v další tvorbě.

17.06.2007 18:08:00 | Arnošt Petrreagovat

Pravá láska... Publikoval(a): Gabruša | Povídky » Ze života

Autorka se nepopíratelně vyznačuje ukončením každé oznamovací věty vykřičníkem, což textu dodává jistou originalitu. Nejsem proti. Ovšem někdy tento vykřičník působí vyloženě "vykřičeně". Co se tématu týče, dle mého soudu se jedná o všední zážitek, ještě více všedně zpracovaný. Stejně jako v dílku "Cesta" by možná neuškodilo děj trošku oživit, dodat čtenáři pocit určité nejistoty z následujících okamžiků a dopřát jisté zvraty v jednání klíčových postav. Toť můj subjektivní názor, snad se autorka nebude na mou kritiku moc zlobit.

17.06.2007 03:44:00 | Arnošt Petrreagovat

Cesta Publikoval(a): Gabruša | Povídky » Ostatní

Postrádám nějaké vzrušení, zvraty, více záživného děje. Nepopírám výpravný talent, ten se v dílku určitě objevil, ale myslím, že by neuškodilo to trošku přikrášlit a znevšednit.

17.06.2007 03:41:00 | Arnošt Petrreagovat

Rána Publikoval(a): Gabruša | Povídky » Ostatní

Mně osobně tato povídka nic moc neříká. Možná v sobě má nějaký zážitek s hlubší myšlenkou, ale asi se mi na ně nějak nepodařilo narazit.

17.06.2007 03:39:00 | Arnošt Petrreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí